Maling af køkkenlåger

Hos Brønderslev Malerfirma tilbyder vi maling af køkkenlåger til private og erhverv i Brønderslev, Hjørring og Aalborg. Er din køkkenlåger slidte, vil det give stor værdi og forandre udseendet til det bedre ved at friske dem lidt op med flotte farver, der skaber noget liv.

Med lakering af køkkenlåger og eventuel renovering af køkkenlåger kan du genskabe den oprindelige værdi og bevare dine låger. Der skal ikke så meget til en kyndig malerpensel samt den helt rette farve. Farver skaber stemning. Hvilken stemning vil du skabe? Lyse naturfarver giver bløde, luftige rum. Lad os hjælpe dig med at få flotte køkkenlåger igen.

Grundig maling af køkkenlåger

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der altid leverer et ordentligt stykke malerarbejde. Vi er grundige og effektive og har konstant fokus på den gode kvalitet og det flotte slutresultat. Vi tilbyder maling af køkkenlåger til en skarp pris, så du kan gøre noget ved de gamle låger.

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal indbyrdes passe sammen. Farvevalget skal afpasses den enkelte opgave med afgørende faktorer som for eksempel størrelsen på lokalet, beliggenhed, lysindfald og lyskilde samt anvendelse deraf. Det kan vi hjælpe dig med, da ​vi ved, hvordan farver virker.

​Få et tilbud på dine køkkenlåger

Skal du have maling af køkkenlåger, kan vi enten gøre det, mens de hænger eller tage dem helt af. Det gælder alle slags køkkenlåger. Vi kommer gerne og giver et konkret tilbud på din opgave, som er ganske uforpligtende.

​Du skal være velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 28 28 46 46 eller skrive til e-mail br.slev-malerfirma@mail.dk.