Vægbeklædning

​Betonlook med en glat flade og råt udseende

Ønsker du betonlook på én eller flere vægge, er det et af Brønderslev Malerfirma’s store specialer. Vi tilbyder det til både privat- og erhvervskunder i Brønderslev, Hjørring og Aalborg, som ønsker at skabe lidt forandring af traditionelle vægge. Vi anvender materialer i høj kvalitet, som giver et flot resultat.

​Det er blevet enormt populært at få det rå betonlook i forskellige rum i boligen. Og denne metode er billig og nem at lave om, hvis man en dag ønsker et andet udseende. Det en glat overflade, som er nem at male over. Men det har det rå look, som man ser ved en pudset væg.

Sådan laver vi et betonlook

Vi starter ud med at sandspartle den ønskede væg med tone i. Dernæst får det hele en særlig lak til formålet.

Mere krævende er det ikke. Og du får et super flot betonlook, der holder, så længe du vil have det. Er du ikke interesseret i pudsning af væg med beton, er dette en rigtig god metode, som giver et autentisk look. For at få betonlook-væg skal der en sandspartling til. Det er den, der grundlægger udseendet og giver den det rå look, som er så eftertragtet lige nu. Skal vi hjælpe dig, kan du rådføre dig med os først for at høre om dine muligheder.

Ring eller skriv til os for et tilbud på din løsning

Vil du gerne have et betonlook i din bolig, ser vi frem til at hjælpe dig med at udføre det. Vi har god erfaring med det og garanterer et flot resultat. Ring eller skriv til os for et tilbud på telefon (+45) 28 28 46 46, eller skriv til e-mail br.slev-malerfirma@mail.dk.